Firma Deratizare Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Deratizare Bucuresti-Sector 6: Firma Deratizare Bucuresti Sector 6.
Despre Noi
Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana.
Societatea noastra recomanda mai ales pentru domeniul alimentar si cel farmaceutic dar si pentru domeniile conexe, datorita eliminarii riscurilor de contaminare a produselor si de intoxicare directa sau indirecta a populatiei, metoda ecologica. Aceasta metoda consta in utilizarea unor produse netoxice pentru capturarea si indepartarea rozatoarelor.
La exterior este foarte important de retinut ca orice tratament cu insecticid dureaza pana la prima ploaie; de asemenea, si roua in exces poate afecta eficacitatea tratamentului, mai ales daca vegetatia este abundenta si inalta. Recomandam ca in cazul unei infestari cu capuse, inainte de a chema echipa specializata in combaterea lor, sa se tunda iarba, gazonul, acesta fiind necesar sa nu depaseasca cativa centimetri.
Servicii DDD Bucuresti - Ilfov
DERATIZAREA reprezinta procesul de distrugere al rozatoarelor daunatoare – are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice.
Deratizarea este un serviciu care previne si combate transmisia unor boli de catre rozatore, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta rozatoarele daunatoare consta in aceea ca acestea provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate.
Masurile de combatere se aplica:
Principalele rozatoare de la noi sunt: popandaul; sobolanul cenusiu – sobolan de casa; soarecele de misuna; specia albastra a soarecelui de casa; soarecele de padure.
Substantele folosite sunt, momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din generatia a treia. Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice.
DEZINSECTIA reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor, care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale. Speciile de insecte cel mai des intalnite in acest domeniu de activitate sunt:
- gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de canalizare, musca, tantarul, molia de haine, greierul de casa, puricele, paianjenul de casa, viespea, furnica neagra, molia, plosnita, capusa etc.
Dezinsectia previne si combate transmisia unor boli de catre insecte si acarieni. Insectele, pe langa factorul de disconfort pe care il genereaza, sunt agenti cauzali ai unor pagube economice, precum si agenti de transmisie la om si animale, a unor boli infectioase si parazitare.
DEZINFECTIA este o metoda destinata decontaminarii mediului de germeni microbieni si inframicrobieni patogeni.
Dezinfectia este un serviciu care se efectueaza prin pulverizare cu substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic – aproximativ 30 secunde pana la maximum 1 ora.
Pentru aceasta operatiune vom folosi solutii profesionale.