Firma Deratizare Bucuresti-Sector 4 Deratizare Dezinsectie Bucuresti Sector 4

Deratizare Dezinsectie Bucuresti Sector 4

Firma Deratizare Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Deratizare Bucuresti-Sector 4: Deratizare Dezinsectie Bucuresti Sector 4.

Despre Noi

DERATIZARE • DEZINSECTIE • DEZINFECTIE IALOMITA

ELIMINARE MICROORGANISME - BACTERII - VIRUSURI - MICROBI - PARAZITI
COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI - GANDACI
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE - OMIZI - LARVE
COMBATERE PAIANJENI - PURICI - PADUCHI
COMBATERE VIESPI - TANTARI - MUSTE

Dezinfectia este procedura de distrugere a microbilor prezenti pe un material sau pe suprafete (lenjerie de corp si de pat, instrumente medicale, incaperi si mobilier). Echipa noastra specializata va recomanda interventii de dezinfectie pentru numeroase spatii si elemente de uz comun printre care: policlinici, spitale, gradinite, scoli, hoteluri, restaurante, depozite, ferme agricole etc. Dezinfectia presupune utilizarea substantelor chimice pentru uciderea germenilor de pe suprafete. Acest proces nu curata neaparat suprafetele murdare, dar prin uciderea germenilor de pe suprafetele deja curatate, poate reduce si mai mult riscul de raspandire a infectiei.

Operatiunea de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate.

In cazul deratizarii, soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane cu lipici sau otrava.

Serviciile noastre de dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele.