Deratizare pret

Deratizare pret

Deratizare pretSa nu va speriati daca deratizare pret uneori este mare. In fiecare gospodarie exista riscul de a-si face cuib o familie de soareci sau de sobolani care va poate provoca neplaceri. De aceea este nevoie ca fiecare dintre noi sa luam masuri de indepartare a rozatoarelor din gospodarie sau de reducere a numarului acestora. Mai jos gasiti cateva idei simple si practice pe care le puteti aplica pentru a putea tine la distanta acesti daunatori.

Totul despre deratizare pret si moduri de deratizare

  1. Indepartati sursele de hrana din aer liber. Soarecii si sobolanii ar putea fi atrasi de proprietatea dvs. deoarece gasesc de mancare in gradina sau curte. De aceea este bine sa indepartati urmatoarele surse de hrana: nuci, alune, alte fructe care au cazut din copaci sau grauntele pentru pasari care nu au fost mancate. Curatati frecvent grajdiurile, cotetele si magaziile sau construiti aceste anexe la o distanta mai mare de casa dumneavoastra.
  1. Impiedicati soarecii sa intre in gunoiul aruncat folosind un recipient cu un capac bine fixat. Daca este posibil, depozitati tomberoanele cu gunoi intr-o magazie care nu este chiar langa casa dvs.
  1. Evitati sa aveti in curte mormane de moloz, stive de lemne sau alte echipamente de care nu mai aveti nevoie deoarece acestea ar putea fi locul perfect pentru ca soarecii sa se adaposteasca.
  1. Inchideti usile. Daca aveti obiceiul de a va lasa usa casei sau usa de la garaj deschisa, soarecii ar putea sa profite de ocazie sa se strecoare in interior atunci cand nu sunteti in apropiere. Tineti usile inchise pentru a descuraja soarecii sa intre. Nu uitati si faptul ca soarecii sunt cei mai activi pe timp de noapte, deci este mai bine sa nu lasati usile deschise peste noapte.
  1. Sigilati geamurile. Soarecii sunt alpinisti buni si nu vor avea probleme sa intre pe fereastra, mai ales daca locuiti la primul etaj. Tineti ferestrele inchise, rabatati-le dar nu le lasati nicioadata ferestrele larg deschise daca nu aveti montate plase. Daca aveti o fereastra care nu se va inchide complet sigilati-o cu o bara de otel sau etansati cu o carpa.
  1. Inspectati tencuiala casei. Soarecii ar putea sa intre in casa dvs chiar si prin fisurile din peretii casei, in special prin cele de langa ferestre si usi. Mergeti in exteriorul casei dvs. si vedeti daca exista astfel de fisuri in tencuiala. Sigilati orice gauri gasiti, care sunt mai mari de 6.4mm. Cel mai bine este sa folositi materiale de constructii rezistente, cum ar fi tabla, barele de fier beton sau mortar de beton. Soarecii pot ingauri rapid materialele de constructii de proasta calitate si astfel pot ajunge in casa.
  1. Verificati peretele care separa garajul de restul locuintei. Uneori soarecii intra prin usile de garaj, deoarece sunt mai greu de etansat decat usile mai mici.
  1. Etansati instalatia electrica, tevile de evacuare a apei si cosurile de fum. Soarecii se pot strecura cu usurinta pe langa cablurile din casa dvs. Ei pot, de asemenea, sa intre prin orificiile de acces create pentru montarea tevilor, prin gurile de aerisire si prin cosurile de fum. De aceea se recomanda montarea plaselor in jurul gurilor de aerisire sau a hornurilor pentru a impiedica patrunderea soarecilor in casa dvs.