Dezinsectie gandaci de bucatarie

Dezinsectie gandaci de bucatarie

Dezinsectie gandaci de bucatarieInsectele sunt de aproximativ 3-4mm si au culoarea rosiatica-maronie. Gindacul de bucatarie comun si gindacul de bucatarie rosu sunt asemanatori in aspect si obiceiuri. Adulti comuni au antenele marita treptat spre varf; Antenele gandacului rosu au ultimele trei segmente marite. Gandacul comun (Tribolium confusum) nu poate zbura, insa se poate confunda cu gandacul de vita de vie (Tribolium castaneum). In plus, ochii (atunci cand este privit sub luoa) sunt separati printr-un spatiu echivalent de 3 ori diametrul ochiului, in timp ce la T. castaneum, acest decalaj este mai mic de 2. In cazul in care gandacii de bucatarie va fac probleme va recomandam apelti la dezinsectie gandaci de bucatarie.

Dezinsectie gandaci de bucatarie sfaturi

Gandacii ataca produsele din cereale macinate, cum ar fi faina si cerealele. Acesti gandaci se aduna adesea in casa in faina infestata si se pot acumula in populatii in zone de depozitare alimente in crapaturi si in mobilier. Ciclul de viata necesita una pana la patru luni cand temperaturile sunt favorabile si femelele pot trai timp de 2 ani.

Sunt firme care pot oferi consiliere si ajutor in identificarea si tratarea infestarilor cu daunatori de insecte cum ar fi gandacii de bucatarie. Controlarea infestarilor  incepe cu o inspectie amanuntita pentru a identifica produsele alimentare infestate, de obicei faina. Materialul infestat trebuie sa fie indepartat si distrus si este recomandata o curatare temeinica, folosind un aspirator pentru a intra in fisuri si crapaturi urmata de un tratament folosind un insecticid rezidual de spectru larg. Monitoarele de insecte sunt esentiale in situatiile comerciale pentru a identifica infestatiile intr-o faza incipienta si pentru a monitoriza succesul tratamentului.

Gandacii sunt de aproximativ 2-3 mm lungime si sunt de culoare maroniu deschis pana la maro rosie. Corpurile lor sunt acoperite cu fire fine de matase.

Insectele sunt de aproximativ 3-4mm si au culoarea rosiatica-maronie. Gindacul de faina comun si gindacul de faina rosu sunt asemanatori ca si aspect si obiceiuri. Adultii comuni de faina au antenele marita treptat spre varf pe cand  antenele gandacului de faina rosu are ultimele trei segmente marita si bombate.

Bucataria este unul dintre cele mai importante elemente ale unei case. Camera dvs. de oaspeti poate sa ramana vacanta pentru cateva saptamani, nu va puteti urca pe terasa pentru in zilele cand este prea rece, dar nimeni nu poate sta in bucatarie din cauza gadacilor. De aceea, bucataria ar trebui sa arate si sa fie la fel de eleganta ca si restul casei tale. Notiunile de baza si cele mai recente aparate si rafturi de bucatarie pot fi o solutie in bucatarie, dar este important sa apelati de asemenea si la dezinsectie pentru a scapa de gandaci. Totul devine inutil atunci cand acesti gandaci intra in bucataria ta. Ei se tarasca pe placi, zboara peste mancare, intra in pahare si intra complet in nervii tai. Deci ce trebuie sa facem? Obtinerea unui control al daunatorilor este o sarcina greoaie si poate costa, de asemenea, o multime de bani in timp ce utilizati insecticide sintetizate chimic si pesticidele vor fi la fel de nesanatoase pentru familia ta. Deci, de ce nu incercati niste moduri naturale de a scapa de acesti gandaci.