Servicii ddd

Servicii dddCe este Deratizarea?

"Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii care sunt interesati de diminuarea substantiala a populatiei soarecilor si sobolanilor si de mentinerea acestora la un nivel numeric redus". Cu deratizarea se ocupa firmele care ofera servicii ddd.

De ce avem nevoie de servicii DDD?

Rozatoarele fac parte dintr-o clasa de mamifere si reprezinta o treime din fauna globului. In tara noastra, putem gasi un numar mare de rozatoare grupate in sase familii cu peste 35 de specii si subspecii, caracterizate de trasaturi de viata putin gasite in alte animale, care explica rolul daunator din punct de vedere economic, pastrarea si raspandirea unor boli serioase. Una dintre trasaturi este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a incisivilor cu care ei distrug si rod cantitati uriase de produse alimentare.

De ce trebuie sa facem deratizare?

Pe langa daunele economice, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali in transmiterea a numeroase boli infectioase-contagioase extrem de severe, dintre care unele sunt transmisibile oamenilor cum ar fi: tularemia, trichinoza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios , Antraxul, ronged, alimente toxice-infectii, pseudo-plaga, ciuma de porc, rabie, tensas si asa mai departe. Prin caracteristicile lor, mobilitatea excesiva si frecventa lor, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la raspandirea uriasa a infectiilor, la transportul si raspandirea zonelor de reproducere a bolilor.

Controlul insectelor daunatoare este o activitate extrem de importanta pe care populatia trebuie sa o ia mereu in considerare. Firmele cu care colaboram efectueaza controlul daunatorilor in toata tara, fiind in prezent compania cu cea mai mare acoperire teritoriala din Romania, in domeniul nostru de activitate. De la infiintare pana in prezent, am realizat tratamente pentru combaterea daunatorilor pentru toate tipurile de utilizatori: sedii de companii, magazine alimentare si depozite, unitati de productie, spitale, penitenciare, restaurante, baruri, hoteluri, institutii de invatamant, ferme zootehnice, Si zonele verzi ale orasului. Orice comanda pe care o primesc reprezinta o provocare pentru, scopul permanent fiind atingerea unei eficiente maxime.

Din punct de vedere practic, exista doua tipuri de control al daunatorilor:

Preventiv (profilactic), al carei scop este de a opri reproducerea si raspandirea daunatorilor prin crearea conditiilor nefavorabile pentru dezvoltarea lor. Trebuie sa fie permanent, de preferat, cel mult 3 luni;

Curativ (terapeutic sau de control) in solul de reproducere, care vizeaza distrugerea si indepartarea insectelor si antropodelor din acea unitate; Se efectueaza la intervale repetitive de 10-14 zile pentru a distruge terenurile de reproducere, urmata de controlul profilactic al daunatorilor.

Metodele de control al daunatorilor aplicate de companii sunt adaptate fiecarui tip de locatie. La alegerea produselor insecticide si a planului de aplicare, luam in considerare o multime de elemente cum ar fi: domeniul de activitate al clientului, gradul de infestare, daunatorul cu care se confrunta, accesibilitatea locatiilor si asa mai departe.

Datorita colaborarii cu cele mai renumite institute din domeniile din Romania si statutului de observator in cadrul uneia dintre cele mai importante asociatii de operatori de combatere a daunatorilor din Europa - British Pest Control Association, am fost mereu actualizati cu cele mai recente inovatii internationale privind Echipamentele specifice, care au condus la utilizarea unor echipamente foarte moderne.