Firma Deratizare Oradea MY CLEAN Servicii DDD Oradea

MY CLEAN Servicii DDD Oradea

Firma Deratizare Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Deratizare Oradea: MY CLEAN Servicii DDD Oradea.

deratizare-oradea satu mare cluj

Despre Noi

ddd-oradea-cluj-satu-mare

My Clean este autorizata in prestarea de servicii specializate de curatenie si servicii conexe incluzand servicii de deratizare-dezinsectie, facility management, curatenie, intretinere/ reconditionare pavimente si pardoseli, curatenie de covoare.

Serviciile noastre vizeaza controlul daunatorilor si exterminarea acestora din: case, vile, restaurante, spitale, scoli, localuri, cabinete medicale, hoteluri, magazine, alimentare, brutarii, spatii de depozitare, clinici, ferme, magazii de cereale, adaposturi cabaline, parcuri de furaje, scari de bloc, beciuri, hambare, patiserii, asociatii de proprietari etc.

servicii deratizare oradea-cluj-satu-mare

dezinfectie-oradea

Profesionistii nostri vor asigura un echilibru corect al igienei in ceea ce priveste mediul in care va desfasurati activitatea.

Folosim produse ecologice si omologate pentru a va proteja de efectele secundare ale substantelor chimice.

Serviciile noastre au rolul combaterii artropodelor si insectelor, atat taratoare cat si zburatoare (fumici, tantari, muste, viespi, molii, gandaci de bucatarie, plosnite, purici, capuse etc), a rozatoarelor (soareci, sobolani etc) precum si distrugerea germenilor patogeni, in scopul eliminarii sau prevenirii aparitiei unor focare de infectie, a unor epidemii, boli infectioase, daune materiale.

Servicii DDD Oradea - Cluj - Satu Mare

Servicii Deratizare

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante si dispozitive cu efect garantat in acest sens. 

Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

1. Deratizarea clasica

 Pentru operatiunile de deratizare folosim:

  • In interior: Statie de intoxicare pentru rozatoare mici, de dimensiuni reduse poate acomoda 2 batoane sau orice alta momeala. Gaurile de intrare sunt pozitionate la margine pentru un acces mai usor al rozatoarelor. Compartimentele de hranire fixeaza momeala la inchidere pentru a impiedica extragerea de catre animale non-tinta.
  • In exterior: Statii de intoxicare pentru toate tipurile de rozatoare. Este cea mai buna alegere din punct de vedere a raportului calitate-pret, compartimentele pentru: hranire pot acomoda pana la 1 kg de momeala, venind dotate cu bari verticale de fixare a momelii batoane. Deschiderea capacului in lateral fac monitorizarea si intretinerea mult mai usoare. Poate acomoda si capcane adezive sau mecanice pentru rozatoare de dimensiuni mari si folosim pentru alimentarea statiilor de intoxicare.

cutie rozatoare

Folosim pentru alimentarea statiilor de intoxicare: un amestec de 4 momeli pe suporturi diferite:  o momeala pe suport de grau decorticat pentru rozatoarele mici (soareci),  o momeala pe suport de atractant alimentar proaspat cu efect potent pentru rozatoare, o momeala pe suport de batoane parafinate pentru zonele cu umiditate crescuta pentru a nu isi pierde din substanta active datorita umiditatii ridicate, o momeala pe suport de batoane cerate cu omologare pentru uz in spatii verzi pentru a trata suprafetele de vegetatie.  Aceste momeli se alterneaza periodic ca si substanta activa pentru a asigura o mortalitate crescuta si o eficienta pe termen lung.

momeala soareci rozatoare

Pentru obiective unde nu este permisa utilizarea rodenticidelor se folosesc atat capcane cu retenie adezive cat si capcane cu prindere multipla unde momeala folosita are la baza atractant alimentar pentru a aduce rozatoarele in zonele de capturare. Acestea se folosesc cu precadere in industria alimentara dar si in zone de birouri sau resedinte. De asemenea sunt disponibile la cerere si variante de control al daunatorilor ecologice.

dezinsectie-deratizare-oradea

Monitorizarea perimetrului de protectie impotriva rozatoarelor atat exterior cat si interior se face la frecventa stabilita de comun acord cu beneficiarul, interval la care se face inspectia si alimentarea statiilor de intoxicare cu momeala rodenticida precum si inlocuirea capcanelor adezive, acolo unde este cazul. Pretul se poate stabili doar in urma unei evaluari a gradului de infestare si a stabilirii planului de combatere a daunatorilor in functie de specificul locatiei si amplasarea acesteia.

Deratizare-rozatoare-Oradea

2. Deratizarea ecologica:

  • EKOMILLE primul produs si cel mai important al Sistemului Eko. Ekomille este un aparat bazat pe un sistem  electromecanic care captureaza continuu si care se bazeaza pe doua principii functionale:
  • ADEMENIREA NATURALA care se face prin utilizarea unui amestec de momeala alimentara naturala aflata in interiorul aparatului, in compartimentele sale speciale, amestec care atrage rozatoarele infestante si le  ademeneste in dispozitivul de capturare;
  • ADEMENIREA CONSTRUCTIVA se datoreaza asocierilor pe care le face animalul tinta. Acesta va vedea in aparat, datorita structurii si aspectului sau, o locuinta, un ambient sigur sau chiar un loc ideal pentru refugiu si aprovizionare alimentara.
  • KITUL DE MOMEALA - In momentul folosirii aparatului EKOMILLE, acesta trebuie sa contina kitul de momeala care se adauga in aparat astfel: Momeala se presara in aparat pe coridorul care conduce la compartimentul principal cu momeala, captusit si acesta cu alimente, in compartimentul mare pentru momeala si in cel mic lateral, ambele fiind dispuse in zona superioara a aparatului si de asemenea in minicompartimentele dispuse de-a lungul scaritei pe care rozatoarele o parcurg pentru a ajunge in partea superioara a aparatului. Compartimentele laterale cu momeala nu pot fi atinse de catre rozatoare si au rolul exclusiv de a creste cantitatea de momeala pentru a exploata simtul olfactiv foarte bine dezvoltat cu care sunt dotate acestea.
  • EKOMILLE: CAPTURAREA - Faza capturarii animalelor este cea in care animalul, atras de miros, doreste sa manace din compartimentul principal cu momeala, moment in care atinge senzorul reglat la o greutate de 1,8g. Acest senzor, este conectat la sistemul electromecanic al aparatului, dotat cu un sistem electric alimentat de o baterie de 9 V, cu o capacitate de 5000 de cicluri de capturare. Senzorul, atins de botul sau labuta rozatorului provoaca instantaneu rotatia placutei pe care se afla animalul, iar acesta va cadea in compartimentul inferior al aparatului, plin cu lichid conservant.

Pentru a avea un control asupra capturilor, EKOMILLE este dotat cu un dispozitiv care arata la exterior numarul capturilor efectuate (numarul unitatilor dar si al zecilor), ceea ce permite verificarea rezultatelor acestui aparat fara a fi necesara deschiderea aparatului pentru inspectie.

  • EKOBOX este o structura metalica vopsita, utilizata pentru protectia aparaturilor Ekomille si Ekologic, pentru a le proteja pe acestea impotriva furtului, actelor de vandalism, pentru a le camufla si totodata pentru cresterea performantei principiului de ademenire constructiva, caracteristica aparatelor Ekomille si Ekologic. Pe langa acestea,Ekobox mai are ca scop prevenirea capturarii altor animale decat cele tinta. Ekobox este disponibila in doua variante cromatice, verde si alb, si este dotata cu un kit de siguranta format din lant si lacat pentru fixarea acesteia.

 deratizare-ecologica-oradea

Servicii Dezinsectie

Dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Operatiunile de dezinsectie vizeaza insectele zburatoare, taratoare si parazite. 

Pentru actiunile de dezinsectie folosim:

In interior: insecticide emulsionabile de soc cu toxicitate redusa, inodore si biodegradabile aplicate in sistem ULV. Insecticide sub forma geluri special concepute pentru combaterea pe clase a insectelor. Repelenti, capcane cu retentie cu feromoni si atractanti alimentari precum si electro-insecticide pentru capturare.

In exterior: insecticide larvicide si regulatoare de crestere pentru infestari majore si insecticide emulsionabile de soc cu toxicitate redusa, biodegradabile cu remaneneta crescuta aplicate atat prin nebulizare la rece cat si prin termonebulizare.

Servicii Dezinfectie

Dezinfectia este actiunea de distrugere a agentilor patogeni, virusi si microorganisme vegetale sau animale, din mediul inconjurator pentru a evita contaminarea sau imbolnavirea, atat a oamenilor cat si a animalelor si pasarilor domestice.

MY CLEAN asigura servicii profesionale de dezinfectie in Oradea - Cluj - Satu Mare, folosind personal calificat in domeniu dezinfectiei, proces prin care sunt distruse microorganismele patogene.

Pentru operatiunile de dezinfectie: folosim biocide cu efect virucid (Coronavirus, SARS-CoV-2, Covid 19, Adenovirus, Poliovirus, HIV, Virus herpetic etc), sporicid, tuberculicid bactericid si fungicid, biodegradabile.

Tratamentele sunt specializate folosindu-se dezinfectante si sterilizanti chimici de grad mediu si inalt in functie de patogeni, locatie si timpul disponibil pentru interventie.

Dezinfectia se efctueaza pe suprafete curatate in prealabil si se efectueaza in toate spatiile si pe toate suprafetele locatiei pentru a asigura o distrugere in proportie de 99,99 % a tuturor patogenilor.

Operatiunile se repeta lunar, trimestrial sau la solicitarea beneficiarului in functie de gradul de infestare al spatiilor, locatia acestora, precum si de respectarea regulilor de autocontrol al sistemului de management al beneficiarului, sau a legislatiei Nationale sau a Uniunii Europene in cazul activitaiilor specializate care se supun autorizarii. Pe durata sezonului cald recomandam repetarea lucrarilor la un interval de maxim 30 de zile pentru a creste eficienta lor.

Galerie foto